Salata de grau cu branza de capra si verdeata

Printeaza

Salata de grau cu branza de capra si verdeata din: grau, castravete, ceapa, branza de capra, ceapa, patrunjel, menta, ulei de nuci, lamaie, sare, piper, drojdie.

Ingrediente:Salata de grau cu branza de capra si verdeata

  • 250 g grâu pentru fiert
  • 1 castravete
  • 1 ceapă albă dulce
  • 200 g brânză capră proaspătă
  • 3 linguri ceapă verde tăiată cu foarfecă
  • 3 linguri pătrunjel tăiat cu foarfecă
  • 1 lingură mentă tăiată cu foarfecă
  • 2 linguri ulei de nuci
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă drojdie de bere (facultativ)

 

Mod de preparare:

Fierbeti grâul (aproximativ 20 minute în apă clocotită sărată). Scurgeţi şi lăsaţi să se răcească.

Curăţaţi şi tăiaţi ceapa cubuleţe, ca şi castravetele şi brânza de capră.

Intr-o salatieră, amestecaţi grâul cu legumele şi verdeaţa, adăugaţi zeama de la lămâie şi uleiul, apoi, brânza, sarea şi piperul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.