Salata de fructe de mare cu busuioc

Printeaza

Salata de fructe de mare cu busuioc din: creveti, scoici, boia, suc de portocale, ulei, busuioc.

Ingrediente:Salata de fructe de mare cu busuioc

  • 2 linguri suc de portocale roşii
  • 1 lingură suc de lămâie verde
  • 1/2 linguriţă boia de ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri busuioc
  • sare
  • 250 g creveţi
  • 250 g scoici
  • 250 g carne de crab

 

Mod de preparare:

Se amestecă 2 linguri suc de portocale roşii cu 1 lingură suc de lămâie verde, 1/2 linguriţă boia de ardei şi 1/2 linguriţă de sare.

Se adaugă 3 linguri ulei, 1 lingură ulei de măsline şi 2 linguri busuioc proaspăt tocat. Se fierb 250 g creveţi mari, curăţaţi şi fără vene, 3-4 minute. Se pun în castronul cu sos şi se amestecă.

Se fierb 250 g scoici în abur circa 3 minute. Se scurg, se adaugă la creveţi şi se pun la frigider pentru 15 minute.

Se mai adaugă în vas 250 g carne de crab, pulpa de la 1 ardei gras roşu tăiat cuburi de 1 cm şi se amestecă încet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.