Salata de dovlecel patison cu iaurt si usturoi

Printeaza

Salata de dovlecel patison cu iaurt si usturoi

Ingrediente:Salata de dovlecel patison cu iaurt si usturoi

  • 8 buc. patison (9-10 cm diametru)
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 iaurt mic (150 g)
  • sare, piper
  • 1 lingură ulei
  • boia de ardei

 

Mod de preparare:

Speli patisonul, îi cureţi doar zonele nu prea curate şi îl fierbi întreg în apă cu sare.

Il scoţi şi îl răceşti într-un castron pui usturoiul pisat, iaurtul, sare, piper şi ulei şi amesteci totul cu telul.

Cu acest sos amesteci patisonul întreg sau tăiat mare, presari boia şi dai salata o oră la rece înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.