Salata de cuscus si legume

Printeaza

Salata de cuscus si legume din: cuscus, vanata, rosii, menta, sare, suc de lamaie.

Ingrediente:Salata de cuscus si legume

  • 1/2 vânătă
  • 100 g cuşcuş
  • 4-5 roşii uscate
  • câteva frunzuliţe mentă
  • sare
  • suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Vânătă se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă 10 minute.

Intre timp, se fierbe apă şi se toarnă peste cuşcuş. Se acoperă şi se lasă să se hidrateze. Rondelele de vinete se şterg, se aşază pe grătarul bine încins şi se lasă 5 minute pe ambele părţi.

Cuşcuşul se amestecă cu furculiţa pentru a despărţi boabele, se amestecă apoi cu vinetele şi roşiile tăiate cuburi mici. Se aduce la masă cu mentă şi suc de lămâie, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.