Salata de cuscus si legume
PrinteazaSalata de cuscus si legume din: cuscus, vanata, rosii, menta, sare, suc de lamaie.
- 1/2 vânătă
- 100 g cuşcuş
- 4-5 roşii uscate
- câteva frunzuliţe mentă
- sare
- suc de lămâie
Mod de preparare:
Vânătă se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă 10 minute.
Intre timp, se fierbe apă şi se toarnă peste cuşcuş. Se acoperă şi se lasă să se hidrateze. Rondelele de vinete se şterg, se aşază pe grătarul bine încins şi se lasă 5 minute pe ambele părţi.
Cuşcuşul se amestecă cu furculiţa pentru a despărţi boabele, se amestecă apoi cu vinetele şi roşiile tăiate cuburi mici. Se aduce la masă cu mentă şi suc de lămâie, după gust.
Pofta buna!