Salata de cuscus cu rosii si menta

Printeaza

Salata de cuscus cu rosii si menta din: cuscus, castravete, rosii, ceapa, patrunjel, lamai, menta, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_cuscus_cu_rosii_si_menta

  • 500 g cuscus
  • un castravete
  • 6 rosii
  • 3 cepe
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 lamai
  • cateva frunze proaspete de menta
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cuscuşul se fierbe în apă conform indicaţiilor de pe pachet şi apoi se lasă să se răcească. Se taie mărunt pătrunjelul şi menta, iar roşiile se spală şi se taie în două. Ceapa se curăţă de coajă, se spală şi se taie. Castravetele se curăţă de coajă si se taie cuburi mici.

Intr-un castron, se pune cuşcuşul fiert, se adaugă restul ingredientelor şi se stropeşte cu suc de lămâie şi ulei. Se lasă la rece pentru două ore înainte de servire.

Salata de cuscus cu rosii si menta

Salata_de_cuscus_cu_rosii_si_menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.