Salata de cuscus cu portocale

Printeaza

Salata de cuscus cu portocale din: cuscus, portocale, lamaie, pasta de ardei iute, scortisoara, coriandru, ceapa rosie, branza feta, menta, spanac.

Ingrediente: Salata_de_cuscus_cu_portocale

  • 300g de cuscus
  • 5 portocale, coaja rasa la 3 dintre ele
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri pasta de ardei iute
  • cate 2 lingurite de scortisoara macinata si coriandru macinat
  • 2 cepe mici rosii, feliate
  • 400g de branza feta, faramitata
  • 1 legatura mica de menta, tocata
  • 1 legatura mica de coriandru, tocat
  • 100g de spanac

Mod de preparare:

Prepara cuscusul conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp decojeste portocalele, apoi segmenteaza feliile de portocala, pastrand zeama.

Cand cuscusul e gata, transfera-l in bolul in care ai strans zeama de la portocale. Adauga coaja rasa de portocala, zeama si coaja rasa de lamaie, uleiul de masline, pasta de ardei iute, condimentele, sare si piper.

Lasa-l sa se raceasca, amestecand din cand in cand pentru a nu deveni lipicios. Odata racit, adauga restul ingredientelor, inclusiv feliile de portocala. Amesteca totul usor, avand grija sa nu rupi prea tare portocalele. Serveste cuscusul la temperatura camerei.

Salata de cuscus cu portocale

Salata_de_cuscus_cu_portocale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.