Salată de crudităţi cu păstrăv afumat

Printeaza

Salată de crudităţi cu păstrăv afumat
Salata de cruditati cu pastrav afumat

Ingrediente:

  • 1/2 ridiche neagră
  • 1 morcov
  • 1 măr
  • 150 g file de păstrăv afumat
  • sare
  • piper
  • 1/2 lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi ridichea, morcovul şi mărul, le speli şi le dai pe răzătoarea mare. Amesteci salata cu sare, piper şi zeamă de lămâie după gust şi o aşezi pe un platou.

Tai păstrăvul bucăţi şi-l aşezi peste salată, încercând pe cât posi­bil să-i reconstitui forma. Decorezi apoi cu felii de lămâie şi de măr.

Salată de crudităţi cu păstrăv afumat

Salata de cruditati cu pastrav afumat

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.