Salata de cruditati cu branza prajita

Printeaza

Salata de cruditati cu branza prajita din: otet de vin rosu, ulei de rapita, oregano, naut, ceapa rosie, castravete, masline, rosii, menta, faina, chimion, branza feta.

Ingrediente pentru salata: Salata_de_cruditati_cu_branza_prajita

  • 1 linguriţă de oţet din vin roşu
  • 2 linguriţe ulei de rapiţă
  • 1 praf generos de oregano uscat sau 1 linguriţă de oregano proaspăt, tocat
  • 175g de năut, din conservă, scurs
  • 1 ceapă roşie mică, tocată fin
  • 1 bucată de 10cm de castravete, tăiat în cuburi
  • 6 măsline fără sâmburi, tăiate în două şi clătite
  • 3 roşii, tăiate în sferturi
  • 1 mână frunze de mentă

Ingrediente pentru branza:

  • 2 linguriţe de făină
  • 1/2 linguriţă de chimion măcinat
  • 100g de brânză feta, tăiată în cuburi
  • 1-2 linguriţe ulei de rapiţă

Mod de preparare:

Combină oţetul cu uleiul şi oreganoul într-un bol. Adaugă restul ingredientelor pentru salată, dar nu le amesteca încă.

Amestecă făina cu chimionul, apoi tăvăleşte brânza prin acest mix.

Incinge uleiul într-o tigaie nonaderentă şi prăjeşte pentru scurt timp brânza, întorcând cuburile pe toate părţile.

Amestecă ingredientele din bolul de salată şi presară deasupra brânza, apoi serveşte.

Salata de cruditati cu branza prajita

Salata_de_cruditati_cu_branza_prajita

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de cruditati cu mar

Salata de cruditati cu macrou marinat

Salata de cruditati cu macrou marinat din: macrou marinat, morcovi, telina, ceapa, lamaie, sare, piper, oua. Ingrediente: 500 g macrou marinat 2 morcovi mari 1/4 telina mare 3 cepe 1/2 lamaie sare piper pentru maioneza: 2 oua 150 ml ulei 1 lamaie mustar   Mod de preparare: Fierbi un ou tare, apoi îl cureţi şi […]

 

Reteta zilei: Salata de cruditati cu stafide si fistic

Salata de cruditati cu stafide si fistic din: stafide, seminte de fenicul, fulgi de ardei, coaja de portocala, sfecla rosie, morcovi, ceapa verde, frunze de menta, fistic, sare, piper, ulei de masline.   Ingrediente: ¾ cana stafide ½ lingurita seminte de fenicul, zdrobite ½ lingurita fulgi de ardei rosu coaja de la o portocala ¼ […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.