Salata de conopida si crenvursti

Printeaza

Salata de conopida si crenvursti din: conopida, crenvursti, ceapa rosie, ceapa verde, mustar, ulei de masline, lamaie, sare.

Ingrediente:Salata de conopida si crenvursti

  • 1 conopidă (600-700 g)
  • 4 crenvurşti
  • 1 ceapă roşie
  • 2 fire ceapă verde
  • muştar
  • ulei de măsline
  • zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se desface bucheţele conopida. Se pune apă la fiert cu sare şi două linguri de zeamă de lămâie şi se fierbe conopida, apoi se strecoară şi se lasă să se răcească.

Intre timp, se taie felii crenvurştii. Se taie felii ceapa roşie şi se amestecă într-un castron cu crenvurştii. Se presară ceapa verde, tăiată mărunt.

Se prepară un sos marinat din două linguri de lămâie, o lingură de muştar, piper şi patru linguri de ulei de măsline. Se toarnă peste crenvurşti, se încorporează uşor conopida şi se serveşte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.