Salata de ciuperci cu morcov si ceapa

Printeaza

Salata de ciuperci cu morcov si ceapa din: ciuperci, morcovi, ceapa, foi de dafin, otet, ulei, piper, seminte de mustar, usturoi.

Ingrediente:Salata_de_ciuperci_cu_morcov_si_ceapa

  • 1 kg ciuperci
  • 5 morcovi
  • 5 cepe
  • foi dafin
  • oţet
  • ulei
  • sase boabe de piper
  • seminţe de muştar
  • 7 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi ciupercile şi le fierbi 10 minute alături de morcovi, apoi le laşi la scurs.

Incălzeşti uleiul, adaugi ciupercile şi le înăbuşi sub capac până când se absoarbe apa lăsată de ele.

Tai ceapa julien, zdorbeşti usturoiul şi le pui peste ciuperci împreună cu foile de dafin, seminţele de muştar şi sarea.

Laşi 10 minute, iei de pe foc şi picuri oţet după gust. O serveşti caldă.

Salata de ciuperci cu morcov si ceapa

Salata_de_ciuperci_cu_morcov_si_ceapa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.