Salata de ciuperci cu maioneza si marar

Printeaza

Salata de ciuperci cu maioneza si marar din: ciuperci, sos de maioneza, smantana, zeama de lamaie, sare, piper, marar.

Ingrediente:Salata de ciuperci cu maioneza si marar

  • 250 g ciuperci
  • 1 lingură sos de maioneză
  • 4 linguri smântână bătută
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • mărar verde

 

Mod de preparare:

Se spală bine ciupercile, fără a le curăţa de coajă, se şterg bine şi se taie feliuţe cât mai fine. Se pun într-un castron într-un amestec bine omogenizat de sos de maioneză şi smântână, sărându-se şi piperându-se după gust.

Se lasă în frigider, minimum zece minute, se scoate şi se adaugă zeama de lămâie.

Se serveşte la zece minute după ce se scoate din frigider, presărată cu mărar verde, fin tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.