Salata de ciuperci cu ceapa

Printeaza

Salata de ciuperci cu ceapa

Ingrediente:Salata de ciuperci cu ceapa

  • 1 kg ciuperci
  • 3 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri oţet (preferabil de mere)
  • sare
  • eventual piper

 

Mod de preparare:

Fierbi ciupercile 20 de minute în apă cu puţină sare. Când se răcesc, le tai felii, amestecându-le cu ceapa tăiată solzişori şi cu sosul format din ulei, oţet, sare şi piper. O serveşti rece.

O poţi păstra un timp mai îndelungat dacă o pui în borcane pe care le legi bine la gură şi le sterlizezi în bain-marie timp de 60 de minute (din momentul în care apa a îneput să fiarbă). După răcire le păstrezi la loc răcoros.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.