Salată de chorizo, ardei si năut

Printeaza

Intr-un bol mare, amestecă 3 ardei roşii copţi, tăiaţi în fâşii, 70 g de rucola şi 2 conserve a câte 400g de năut, clătit şi scurs. Transferă salata pe un platou mare şi pune deasupra 200 g de chorizo gătit, feliat. Amestecă zeama de la 1/2 lămâie cu 3 linguri ulei de măsline, asezonează dressingul, stropeşte cu el salata şi serveşte-o.

Salată de chorizo, ardei si năut

Salata_de_chorizo_ardei_si_naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.