Salata de ceapa rosie

Printeaza

Salata de ceapa rosie din: ulei, sare, ceapa rosie, otet.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Salata de ceapa rosie

  • 1 lingură ulei
  • sare
  • 2 cepe roşii mari
  • 1 lingură oţet bun

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie felii subţiri (sau se sparge într-un şervet, pisându-se mărunt cu pumnul, după o veche tradiţie culturală). Se sărează, se amestecă bine, să se-ndulcească se adaugă oţetul, apoi uleiul.

Pentru faţă, se mai poate presăra ceva verde, un pic de mărar mai ales.

Dacă o mâncaţi cu jumări sau slană, cum se-ntâmplă de obicei, nu mai puneţi ulei.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata de ceapa rosie
  • salata de ceapa
  • salata ceapa rosie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.