Salata de cartofi cu ulei de masline, lamaie si marar

Printeaza

Salata de cartofi cu ulei de masline, lamaie si marar din: cartofi noi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, marar.

Ingrediente:Salata de cartofi cu ulei de masline, lamaie si marar

  • 455 g de cartofi (noi de aceeaşi mărime, pe care fie îi răzuiţi, fie îi curăţaţi de coajă)
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
  • marar
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii în apă sărată. Incercaţi să-i fierbeţi foarte bine, astfel încât lama cuţitului să rămână curată dacă o înfigeţi în cartof (cartofii nu trebuie să fie cruzi, dar nici să se zdrobească).

Imediat ce au fiert cartofii, strecuraţi-i şi puneţi-i într-un bol.

Adaugati un dressing din ulei de măsline şi suc de lămâie şi adăugaţi nişte mărar proaspăt, tăiat mare, şi puţină sare şi piper ne­gru, proaspăt măcinat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.