Salata de cartofi cu sparanghel

Printeaza

Salata de cartofi cu sparanghel din: sparanghel, cartofi, salata verde, ulei de masline, parmezan, sare si piper.

Salata_de_cartofi_cu_verdeata

 

Ingrediente:

  • 2 bucăţi de sparanghel
  • 600 g cartofi
  • câteva frunze proaspete de salată verde
  • 5 linguri cu ulei de măsline parfumat cu trufe
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi sparanghelul, spălaţi-l, apoi tăiaţi-l în bucăţi mici. Curăţaţi şi spălaţi cartofii.

Puneţi-i la fiert în baie de aburi, într-un vas special (cu orificii), acoperit etanş cu capacul respectiv.

După 10 minute de clocot, adăugaţi bucăţile de sparanghel. Când şi acesta este fiert, puneţi legumele pe platou peste frunzele de salată, stropiţi salata cu ulei de măsline, parfumat cu trufe.

Puneţi sare şi piper după gust. Aduceţi salata la masa decorată cu felii de parmezan.

 

 

Salata de cartofi cu sparanghel

Salata_de_cartofi_cu_verdeata

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.