Salata de cartofi cu sos pesto

Printeaza

Salata de cartofi cu sos pesto din: cartofi, fasole, mazare, sos pesto, lamaie, busuioc.

Ingrediente:Salata de cartofi cu sos pesto

  • 750 g cartofi noi
  • 125 g bob (fasole cu bobul uriaş)
  • 125 g mazăre
  • 175 g fasole albă
  • 2 linguri maioneză
  • 3 linguri sos pesto
  • 1/2 lingură zeamă de lămâie
  • 0 mână de busuioc

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în apă cu sare, apoi scurge-i de lichid.

Intre timp, pune un vas cu apâ la fiert pe foc. Adaugă bobul, mazărea şi fasolea şi lasă să fiarbă. Scurge de lichid şi clăteşte rapid sub jet de apă rece. Curăţă bobul de coajă şi lasă deoparfe.

Intr-un bol combină maioneza, sosul pesto, zeama de lămâie şi adaugă piper negru măcinat. Pune cartofii şi amestecă pentru a se unge uniform. Adaugă fasolea, bobul şi busuiocul odată ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.