Salata de cartofi cu pastrav afumat

Printeaza

Salata de cartofi cu pastrav afumat din: cartofi, pastrav, mar, fasole verde, ceapa, rosii, salata verde, sare, iaurt, smantana, hrean.

Ingrediente:Salata de cartofi cu pastrav afumat

  • 750 g cartofi
  • 4 fileuri păstrăv afumat
  • 1 măr
  • 100 g fasole verde
  • sare
  • 30 g ceapă verde
  • 80 g roşii
  • 75 g salată verde
  • 150 g iaurt
  • 75 ml smântână
  • 1 lingură hrean ras
  • suc de lămâie
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se fierb în coajă 20 de minute. Se scurg, se decojesc şi se taie felii.

Fasolea se opăreşte cca 8 minute în apă cu sare, se trece prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se amestecă toate ingredientele de salată într-un castron.

Se prepară dressingul: se amestecă iaurtul cu smântâna şi hrean şi se adaugă suc de lămâie, sare şi piper. Se adaugă sosul la salată, se amestecă şi se lasă puţin să se întrepătrundă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.