Salata de cartofi cu crenvursti

Printeaza

Salata de cartofi cu crenvursti din: cartofi, ceapa, ou, patrunjel, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:Salata de cartofi cu crenvursti

  • 250 g cartofi
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 ou fiert tare
  • 1 legatura de patrunjel

 

Ingrediente sosul aioli :5 catei de usturoi, 2 galbenusuri, 300 ml untdelemn fin, 1 lingura de suc de lamaie, 1 cartof fiert in coaja, sare, piper.

Mod de preparare:

Se curata cateii de usturoi si se dau pe razatoarea mica. Se fierbe cartoful, se cojeste si se da si el pe razatoarea mica, cat este inca fierbinte.

Se adauga galbenusurile, sarea, piperul si sucul de lamaie. Se amesteca bine, adaugand putin cate putin untdelemnul, ca la maioneza.

Se fierb cartofii in coaja si se curata cat sunt inca fierbinti, apoi se taie felii. Se fierb crenvurstii sau polonezii si se taie bucati (1 cm).

Se curata ceapa rosie si se taie ineluse subtiri.

Se amesteca toate ingredientele cu sosul aioli. Se presara patrunjelul tocat si oul taiat bucatele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.