Salata de capsuni cu nuci si feta

Printeaza

Salata de capsuni cu nuci si feta din: căpşuni, salată Lollo biondo, rucola, brânză feta, nuci tocate, muştar de Dijon, oţet balsamic alb, ulei de măsline, sare.

Salata_de_capsuni_cu_nuci_si_feta

Ingredientepentru salată:

  • 1 kg căpşuni
  • 2 căpăţâni de salată Lollo biondo
  • 100 g rucola
  • 300 g brânză feta
  • 150 g nuci tocate

Ingrediente pentru dressing:

  • 3 linguri muştar de Dijon
  • 6 linguri oţet balsamic alb
  • 6 linguri ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă căpşunile şi se pun deoparte 8 exemplare frumoase, de dimensiuni medii. Restul se taie în patru sau în opt, în funcţie de mărime. Se spală salata verde, se scutură şi se rup bucăţi frunzele; se aşază într-un castron.

Se spală rucola şi se scutură; se adaugă în salată. Se adaugă şi căpşunile, urmate de brânza zdrobită în prealabil cu furculiţa. Se adaugă şi nucile şi se amestecă.

Pentru dressing, se pasează restul de căpşuni cu muştar şi oţet balsamic; se adaugă sarea şi uleiul de măsline. Se toarnă dressingul peste salată.

Salata de capsuni cu nuci si feta

Salata_de_capsuni_cu_nuci_si_feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.