Salată de buchet de legume II

Printeaza

Salată de buchet de legume II

Ingrediente:Salată de buchet de legume

  • sparanghel
  • fasole verde
  • mazăre verde
  • carote
  • sos vinegretă

 

Mod de preparare:

In centrul unui platou rotund se aranjează o legătură de sparanghel, fiert in prealabil şi asortat in aşa fel încît să rimlnă nutnai partea fragedă.

Sparanghelul se aşază cu virfurile în sus, astfel ca firul din centru să fie mai înalt, iar cele trei rlnduri din jurul acestuia să aibă înălţimi din ce în ce mai mici.

In jurul sparanghelului se aranjează un rind de fasole verde fiartă, care îl sprijină, apoi un rind de carote fierte şi un rînd de mazăre fiartă.

Se toarnă deasupra un sos vinegrelă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.