Salata de ardei copt si spanac

Printeaza

Salata de ardei copt si spanac din: ardei, spanac, fenicul, cimbru, nuci, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Salata de ardei copt si spanac

  • 2 ardei graşi galbeni
  • 4 ardei graşi roşii, tăiaţi bucăţi
  • 2 bulbi de fenicul
  • 4-5 crenguţe de cimbru
  • 6 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 225 g spanac
  • 75 g nuci de pin

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Aşază în tava de copt 2 ardei graşi galbeni şi 4 ardei graşi roşii, tăiaţi bucăţi, 2 bulbi de fenicul, tăiaţi sferturi, 4-5 crenguţe de cimbru şi stropeşte cu 6 linguri ulei de măsline, presară sare şi piper şi dă la cuptor 20 minute, întorcănd frecvent.

Stropeşte cu 3 linguri oţet balsamic şi continuă să fii la cuptor 10 minute. Transferă pe platoul de servit şi combină cu 225 g spanac şi 75 g nuci de pin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.