Salată de andive cu sfeclă roşie

Printeaza

Salată de andive cu sfeclă roşie

Salată de andive cu sfeclă roşie

Ingrediente:

  • 10 andive
  • 3 mere
  • o sfeclă roşie
  • 10 nuci
  • două linguri de ulei de măsline
  • o lingură de oţet de vin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Andivele spălate şi curăţate se scurg bine şi se taie ron­dele. Merele se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe, la fel şi sfecla rosie, apoi se pun într-un bol în care se adaugă şi miezurile de nucă.

Separat se amestecă bine oţetul de vin, uleiul de măsline, sarea şi piperul. Sosul obţinut se toarnă peste celelalte ingre­diente, se amestecă şi este gata.

Salată de andive

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata de andive cu sfecla rosie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.