Salata de andive cu sos vinegreta

Printeaza

Salata de andive cu sos vinegreta din: otet, ulei, verdeata, andive.

Ingrediente:Salata de andive cu sos vinegreta

  • 3 linguri oţet de vin alb
  • 6 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 2 linguri de verdeaţă cu aromă delicată, ca pătrunjel sau chives, tocate
  • 4 andive, desfăcute

 

Mod de preparare:

Se amestecă oţetul cu sare şi piper. Treptat, se adaugă prin amestecare uleiul de măsline şi verdeaţa. Se aranjează andivele pe o farfurie întinsă şi se stropesc cu dressing.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.