Salată de curcan cu struguri şi nuci pecan

Printeaza

Cu contrastul său minunat de gusturi si texturi, această salată sătioasă se serveşte ca fel principal, fără a conţine prea multe grăsimi saturate. Este reţeta perfectă pentru resturile de friptură de curcan.

Ingrediente:Salată de curcan cu struguri şi nuci pecan

  • 225 g paste fusilli
  • 150 g iaurt degresat
  • 3 linguri maioneza cu continut redus de grasimi
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • 3 linguri tarhon verde tocat
  • 250 g carne de curcan fripta, fara piele si dezosata
  • 2 cozi de telina taiata in fasii subtiri
  • 115 g struguri negri fara seminte sau un amestec de boabe de struguri albi si negri taiate in doua
  • 55 g nuci pecan prajite si taiate in bucati mari
  • piper dupa gust
  • crengute de tarhon verde pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă clocotită, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg şi se lasă să se răcorească. Intre timp se amestecă într-un castron mare iaurtul cu maioneza, oţetul de vin alb, muştarul şi tarhonul. Se amestecă toarte bine toate ingredientele, până când dressingul este omogen.

Se adaugă pastele, curcanul, ţelina, strugurii, nucile pecan prăjite şi se presară piper după gust. Se amestecă până când toate ingredientele sunt învelite în dressing. Se aşază salata pe un platou sau pe farfurii şi se ornează cu crenguţe de tarhon.

Salată de curcan cu struguri şi nuci pecan

Salată de curcan cu struguri şi nuci pecan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.