Salată cu sos picant

Printeaza

Salată cu sos picant

Ingrediente:Salată cu sos picant

  • 1 salată mare
  • 250 g brânză tele­mea
  • 150 g salam
  • 1 cas­travete
  • 2 roşii
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri oţet
  • 1 lin­guriţă muştar
  • 1 ceapă
  • 1 legă­tură de pătrunjel tocat
  • 1 legă­tură mărar tocat
  • sare
  • piper (după gust)

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli salata şi o laşi la scurs. Tai cubuleţe brânza şi salamul, iar castravetele şi roşiile le tai felii şi le pui într-un castron.

Prepari un sos picant din ulei, oţet, muştar, ceapă tăiată foarte fin, pătrunjel, mărar, sare şi piper.

Torni acest sos peste legumele din castron, le amesteci şi le laşi 10 minute la temperatura camerei.

Apoi o pui la frigider. E delicioasă rece!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.