Salata cu sfecla si branza de capra
PrinteazaSalata cu sfecla si branza de capra din: sfecla, salata verde, rucola, ceapa verde, coriandru, seminte de dovleac, seminte de susan, sare, ulei de masline, otet balsamic, branza de capra.
- 5 bucati sfecla
- 1 salata verde sau rucola
- 1 fir ceapa verde, tocata
- 1 lingura coriandru, tocat
- 1 lingura seminte de dovleac
- 2 lingurite seminte de susan
- un varf de cutit de sare
- 1 lingurita ulei de masline
- 2 lingurite otet balsamic
- branza de capra
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C.
Puneti sfecla in folie de aluminiu si coaceti 50-60 minute. Lasati sa se raceasca si curatati de coaja. Prajiti semintele aproximativ 3-4 minute.
Taiați sfecla. Intr-un bol mediu , se adauga sfecla , coriandru , ceapa verde , ulei de masline, sare si otet balsamic. Amestecati pentru a se combina .
Serviti cu salata verde sau rucola, branza de capra si seminte.
Pofta buna!