Salata cu sfecla si branza de capra

Printeaza

Salata cu sfecla si branza de capra din: sfecla, salata verde, rucola, ceapa verde, coriandru, seminte de dovleac, seminte de susan, sare, ulei de masline, otet balsamic, branza de capra.

Ingrediente:Salata cu sfecla si branza de capra

  • 5 bucati sfecla
  • 1 salata verde sau rucola
  • 1 fir ceapa verde, tocata
  • 1 lingura coriandru, tocat
  • 1 lingura seminte de dovleac
  • 2 lingurite seminte de susan
  • un varf de cutit de sare
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 lingurite otet balsamic
  • branza de capra

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C.

Puneti sfecla in folie de aluminiu si coaceti 50-60 minute. Lasati sa se raceasca si curatati de coaja. Prajiti semintele aproximativ 3-4 minute.

Taiați sfecla. Intr-un bol mediu , se adauga sfecla , coriandru , ceapa verde , ulei de masline, sare si otet balsamic. Amestecati pentru a se combina .

Serviti cu salata verde sau rucola, branza de capra si seminte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.