Salata cu rucola si piersici

Printeaza

Salata cu rucola si piersici

Ingrediente:Salata cu rucola si piersici

  • 4 buc. friptură de vită (a 125 g, proaspătă sau congelată)
  • 1 cutie piersici (850 ml)
  • 150 g rucola
  • 150 g brânză cu mucegai
  • 1 linguriţă de muştar uşor iute
  • 4 linguri oţet de mere
  • sare, piper
  • 8 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă frunze de cimbru
  • 1 linguriţă coacăze roşii

Preparare:

Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. Lăsaţi piersicile să se scurgă într-o strecurătoare apoi taiati-le bucati. Pregatiti rucola, eventual taiati-o cu un cutit. taiati branza cubulete. pentru dressing amestecaţi muştarul, oţetul, sarea, piperul şi 6 linguri ulei de măsline, apoi condimentaţi după gust cu sare şi piper.

Incingeţi restul uleiului într-o tigaie. Prăjiţi carnea pe fiecare parte câte 3-4 minute. După primele 2 minute adăugaţi cimbrul şi prăjiţi în continuare scoateti carnea pe o farfurie, săraţi-o şi , înfăşuraţi-o în folie de aluminiu si lasaţi-o să se liniştească.

Amestecaţi salata şi piersicile. Tăiaţi carnea bucăţi, aşezaţi-o peste salată, presăraţi şi cubuleţele de brânză, apoi turnaţi şi dressingul preparat. Ornaţi cu câteva coacăze roşii.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place rucola. O sa incerc si eu salata asta cu piersici.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.