Salata cu rucola si curcan

Printeaza

Salata cu rucola si curcan din: piept de curcan, pasta de ardei, unt, sare, piper, rucola, rosii cherry, otet din vin alb, miere, ulei, parmezan, boia de ardei dulce.

Ingrediente:

  • 450 g piept de curcan
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri unt
  • Sare, piper
  • 250 g rucola
  • 250 g rosii cherry
  • 3 linguri otet din vin alb
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri ulei
  • Boia de ardei dulce
  • 75 g parmezan

Mod de preparare:

Spalati carnea,uscati-o pe un servet de bucatarie si ungeti-o cu boia de ardei, apoi taiati-o fasii subtiri. Incingeti untul si prajiti carnea circa 5 minute, amestecand continuu.

Scoateti-o din tigaie, sarati-o si piperati-o. Pregatiti rucola, taiati rosiile felioare, amestecati-le cu rucola si fasiile de curcan. Amestecati otetul, mierea si uleiul. Condimentati cu sare, piper si boia. Turnati peste salata si presarati parmezanul.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna si usoara aceasta salada de rucola cu curcan. O sa incerc sa pun carne de pui in loc de curcan.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.