Salată cu rucola, parmezan si piersici

Printeaza

Salată cu rucola, parmezan si piersici

Salată cu rucola, parmezan si piersici

Ingrediente:

  • 4 cepe roşii
  • 1 lingură ulei
  • 500 g piersici (cutie)
  • 150 g rucola
  • 4 linguri sâmburi de pin
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 4 linguri oţet balsamic
  • sare
  • piper
  • 75 g parmezan tăiat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, tăiaţi-o în patru şi căliţi-o într-o lingură de ulei 5 minute. Tăiaţi piersicile felioare. Pregătiţi rucola. Prăjiţi sâmburii de pin într-o tigaie fără adaos de gră­sime şi puneţi-i deoparte.

Incingeţi untul, adăugaţi zahărul pudră şi caramelizaţi-l, apoi adăugaţi ceapa şi piersicile. La final, amestecaţi totul cu rucola. Amestecaţi oţetul, 2 lin­guri ulei, sare, piper, 2 linguri de apă şi turnaţi dressingul re­zultat peste salată.

Ornaţi salata cu sâmburi de pin şi bucăţele subţiri de parmezan.

Salată cu rucola, parmezan si piersici

crop Salata-cu-rucola-parmezan-si-piersici.jpg

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.