Salata cu pui si cascaval

Printeaza

Salata cu pui si cascaval din: usturoi, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, piept de pui, salata verde, cascaval.

Ingrediente:Salata_cu_pui_si_cascaval

  • 3 catei de usturoi
  • 1/4 cana ulei
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • 500 g piept de pui dezosat
  • 1 salata verde
  • 1/2 cana cascaval razuit

 

Mod de preparare:

Incingi un grătar sau o , tigaie. Prepari sosul: pisezi usturoiul şi il amesteci cu un sfert de canale ulei şi zeama de lămâie intr-in blender. Asezonezi cu sare şi piper.

Baţi pieptul depui, aco-perit cu foliede plastic cu un ciocănel de bucătărie.

Presari sare şi piper şi o dai prin sos. Pui carnea pe gră-tar sau în tigaie şi o laşi câteva minute pe fiecare parte. Apoi o tai bucăţi.

Speli fiecare frunză de salată, o tamponezi cu un şervet absorbant şi rupi fâşii. Pui în acelaşi bol cu bucăţile de pui.

Torni restul de sos pe deasupra. Potriveşti de sare şi piper. Amesteci. Presari caşcavalul răzuit şi serveşti.

Salata cu pui si cascaval

Salata_cu_pui_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.