Salata cu piept de pui fript si ananas

Printeaza

Salata cu piept de pui fript si ananas din: salata verde, ananas, ardei, masline, piept de pui file, mozzarella, ulei de masline, otet, sare, nucsoara.

Ingrediente:Salata_cu_piept_de_pui_fript_si_ananas

  • 1 salata verde
  • 50 g ananas proaspat sau din compot
  • cate 1/2 ardei galben si rosu
  • 100 g masline
  • 100 g piept de pui file
  • 100 g cas sau mozzarella
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • sare
  • 1 praf de nucsoara

 

Mod de preparare:

Baţi carnea cu ajutorul ciocanului pentru şniţele şi o frigi pe ambele părţi, timp de 2-3 minute. Tai friptura în cubuleţe şi le presari cu nucşoară şi sare după gust. Speli salata frunză cu frunză. Cureţi ardeii. Tai ardeii în fâşii, brânza şi ananasul în cubuleţe, iar salata o rupi în fâşii.

Pregăteşti un dressing din ulei, oţet şi sare după gust. Pui toate ingredien­tele într-un bol, acoperi cu o farfurie şi le amesteci răsturnându-le de câteva ori. Le stropeşti cu dressingul şi consumi salata imediat.

Salata cu piept de pui fript si ananas

Salata_cu_piept_de_pui_fript_si_ananas

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.