Salata cu paste si carne tocata

Printeaza

Salata cu paste si carne tocata din: ardei iute, paste, sare, ulei de masline, ceapa, carne tocata de vita, piper, ketchup, ardei grasi, otet din vin rosu, piper, zahar, suc de lamaie.

Ingrediente:

  • 4 ardei iuti la borcan
  • 250 g paste
  • Sare
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 400 g carne tocata de vita
  • Piper cayenne
  • 1 lingura ketchup
  • 400 g fasole verde
  • 4 ardei grasi
  • 5 linguri otet din vin rosu
  • Piper, zahar, suc de lamaie

Mod de preparare:

Curatati ardeiul iute si taiati-l inele. Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le si amestecati-le cu 1 lingura de ulei. Tocati ceapa si caliti-o in 2 linguri de ulei. Prajiti si carnea tocata acolo.

Condimentati-o cu sare, piper cayenne, ketchup si 1/3 din ardeiul iute taiat, apoi lasati-o sa se raceasca.Taiati fasolea bucati, fierbeti-o in apa cu sare 8-10 minute, apoi scurgeti-o. Pregatiti ardeiul gras si taiati-l fasii subtiri.

Amestecati intr-un castron mare otetul, 3 linguri ulei, sare, piper, zahar si suc de lamaie. Adaugati si restul de ardei iute taiat. Amestecati pastele, carnea tocata, ardeiul si fasolea cu sosul marinat pregatit, acoperiti-le cu un capac si lasati-le cam 30 de minute la frigider sa se patrunda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.