Salata cu parmezan si crutoane

Printeaza

Salata cu parmezan si crutoane din: galbenus, ulei, suc de lamaie, mustar, usturoi, parmezan, salata, ansoa.

Ingrediente sos:Salata cu parmezan si crutoane

  • 2 galbenusuri
  • crude 150 ml ulei de masline
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 catel de usturoi,curatat si pisat

Ingrediente salata: 50 g parmezan (sau cascaval afumat) 2 salate verzi 100 g crutoane 4 fileuri de ansoa

 

Mod de preparare:

Salata se rupe (se taie) bucati, parmezanul se da pe razatoarea mare si se amesteca impreuna cu bucatile de ansoa si crutoanele.

Sosul se pregateste amestecand toate ingredientele intr-un borcan cu capac si agitandu-l bine.

Se toarna sosul si se serveste imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.