Salata cu masline si piept de pui

Printeaza

Salata cu masline si piept de pui din: piept de pui, suc de mere, rozmarin, boia, suc de lamaie, ulei, sare, piper, rosii, castravete, salata, masline, crutoane.

Ingrediente:salata_cu_masline_si_piept_de_pui

  • 4 fileuri de piept de pui
  • 300 ml suc de mere
  • o linguriţă rozmarin uscat
  • o linguriţă boia dulce
  • o lingură suc de lămâie
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 roşii
  • un castravete
  • o salată verde
  • 50 g măsline verzi
  • crutoane
  • sare
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Carnea se trece prin amestec de sare, piper, rozmarin şi boia. Apoi se stropeşte cu foarte puţin ulei şi se rumeneşte în restul de ulei încins.

Se adaugă sucul de mere şi cel de lămâie, se pune capac si se lasă 15 minute pe foc. Se spală legumele, se curăţă, dacă este cazul apoi se taie după preferinţe.

In bolul de salată se pun legumele, se adaugă măslinele, se presară cu sare, se toarnă puţin ulei de măsline si se adaugă la sfârşit carnea de pui tăiată şi crutoanele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.