Salata cu legume la gratar

Printeaza

Salata cu legume la gratar din: rozmarin, cimbru, frunze de salvie, ulei de masline, sare, piper, zahar, dovlecei, rosii cherry, masline negre, busuioc.

Ingrediente:Salata_cu_legume_la_gratar

  • 2 fire rozmarin
  • 2 fire cimbru
  • 2 frunze de salvie
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 3 dovlecei
  • 400 g rosii cherry
  • 50 g masline negre (fara samburi)
  • 2 fire busuioc

 

Mod de preparare:

Se spală, se scutură şi se toacă rozmarinul, cimbrul şi salvia. Se amestecă împreună cu 4 linguri de ulei, sare, piper şi zahăr. Se taie felii longitudinale de dovlecei, de cca 2-3 mm grosime. Se taie în două roşiile, se ung cu ulei aromat, ca şi dovleceii, şi se frig pe grătar cca 4-5 min.

Se taie în două , măslinele şi se amestecă împreună cu dovleceii şi roşiile. Se adaugă frunze de busuioc şi 2 linguri de ulei.

Salata cu legume la gratar

Salata_cu_legume_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.