Salata cu fructe si spanac

Printeaza

Salata cu fructe si spanac din: ulei de malsine, otet de vin, sare, piper, frunze de spanac, para, merisoare, nuci, ceapa rosie.

 

Ingrediente:Salata_cu_fructe_si_spanac

  • 1 1/2 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de oţet de vin roşu
  • 1/4 linguriţă de sare
  • un vârf de linguriţă de piper negru
  • 4 căni de frunze de spanac tânăr (circa 120 g)
  • 1 pară curăţată, fără sâmburi, tăiată pe verticală şi apoi în felii subţiri
  • 1/2 cană de merişoare uscate
  • 1/4 cană de nuci prăjite
  • 1/4 cană de ceapă roşie, feliată subţire

 

 

Mod de preparare:

Toarna într-un bol mare uleiul, oţetul, sarea şi piperul.

Adaugă spanacul, bucăţile de pară, merişoarele, nucile, ceapa şi amestecă.

Asezonează cu sare şi piper, după gust.

Salata cu fructe si spanac

Salata_cu_fructe_si_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de spanac cu nuci pecan

Salata de spanac cu nuci pecan

Salata de spanac cu nuci pecan din: spanac, frunze de padure, branza, nuci pecan, apa, zahar. Ingrediente: 2 cesti de spanac crud 1/2 ceasca fructe de padure mixte 1/4 ceasca branza maruntita Ingrediente nuci pecan caramelizate: 1/4 ceasca nuci pecan crude 1/2 cana de apa 1 lingura de zahar   Mod de preparare: Intr-o tigaie […]

 

Mic dejun cu fructe si verdeata

Mic dejun cu fructe si verdeata

Mic dejun cu fructe si verdeata din: banana, portocala, mar, amestec de verdeturi, apa. Ingrediente: 1 banană 1 portocală 1 măr 1 mână de verdeţuri: rucola, spanac baby 50 ml apă   Mod de preparare: Speli verdeţurile şi mărul. Decojeşti banana şi portocala. Cureţi mărul de caseta cu seminţe. Mixezi în blender toate ingredientele, adăugând […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.