Salată cu fructe si carne de vită

Printeaza

Salată cu fructe si carne de vită

Salată cu fructe si carne de vită

Ingrediente:

  • 500 g sfeclă roşie
  • 2 portocale
  • 500 g file de vită
  • 2 linguri ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 linguriţă miere
  • 200 ml vin roşu
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 150 g creson
  • 2 cepe roşii

 

Mod de preparare:

Fierbeţi sfecla circa 20 minute în apă, curăţaţi-o şi tăiaţi-o rondele. Curăţaţi portocala şi separaţi-i felioarele.

Prăjiţi carnea în ulei pe fiecare parte, apoi condimentaţi-o. După aceea, scoateţi-o din tigaie şi ungeţi-o cu muştar şi miere. Stingeţi grăsimea rămasă cu vin roşu şi oţet balsa­mic, aşezaţi carnea acolo, acoperiţi-o cu un capac, lăsaţi-o circa 20 de minute la foc mic să fiarbă înăbuşit şi întoarceţi-o de câteva ori.

Curăţaţi cresonul. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o inele. Amestecaţi totul cu sfecla şi portocala. Tăiaţi carnea şi aşezaţi-o peste salată, apoi turnaţi sosul cărnii. Poftă bună!

Salată cu fructe si carne de vită

Salata cu fructe si carne de vita.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.