Salata cu fasole verde si usturoi

Printeaza

Salata cu fasole verde si usturoi din: fasole, usturoi, ulei, otet.

Ingrediente:Salata cu fasole verde si usturoi

  • 1 kg fasole verde
  • 1-2 căpăţâni de usturoi
  • ulei
  • 1 linguriţă de oţet sau zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Fasolea se spală, se curăţă, se taie bucăţi de 2-3 cm şi se pune la fiert în apă caldă cu sare. După ce fasolea s-a fiert, se scurge şi se spală sub jet de apă rece.

Usturoiul se curăţă, se zdrobeşte, se freacă cu sare, încorporând treptat 100-200 ml ulei (după gust). Se adaugă oţetul sau zeama de lămâie. Mu­jdeiul astfel obţinut se amestecă apoi cu fasolea.

Se poate servi cu crutoane.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salata de fasole verde cu usturoi si otet

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.