Salata cu crutoane si ansoa

Printeaza

Salata cu crutoane si ansoa din: salata, ansoa, ulei, usturoi, parmezan, cascaval, sare, piper, crutoane.

Ingrediente:Salata cu crutoane si ansoa

  • 1 -2 salate
  • 3-4 fileuri de anşoa
  • 3-5 căţei de usturoi ouă lămâie
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu parmezan
  • 1 lingură cu caşcaval de oaie
  • crutoane
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Spală salata şi scurge-o cât mai bine de apă. Fierbe ouăle moi.

Pune într-un castron două gălbenuşuri fierte, parmezanul ras, două fileuri de anşoa bine strivite, sucul de lămâie, usturoiul pisat, amestecă, apoi adaugă uleiul treptat şi amestecă din nou, până obţii un sos ca o maioneză.

Pune pe platou salata ruptă în bucăţi, toarnă sosul şi adaugă restul de anşoa, restul de ou tăiat bucăţi mari, crutoanele, caşcavalul de oaie dat pe răzătoarea mare, sare şi piper după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.