Salata cu ciuperci si arpagic

Printeaza

Salata cu ciuperci si arpagic din: ciuperci, arpagic, usturoi, otet, ulei, masline, sare, piper, dafin.

Ingrediente:Salata cu ciuperci si arpagic

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 750 g arpagic
  • 50 g usturoi
  • 75 ml oţet
  • 200 ml ulei
  • 150 g măsline
  • sare
  • sare de lămâie
  • foi de dafin
  • piper

 

Mod de preparare:

In uleiul încălzit se introduc ciu­percile şi arpagicul, se condimentează cu foi de dafin, piper, sare şi sare de lămâie, lăsându-se să fiarbă.

Usturoiul pisat cu sare şi diluat cu oţet se toarnă peste compoziţia de ciuperci şi arpagic, răcită în prealabil.

Se serveşte cu măsline pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.