Salată cu cartofi, sunca si sos de iaurt
PrinteazaSalată cu cartofi, sunca si sos de iaurt din: cartofi, sunca, morcovi, porumb, castravete, rosii, oua, mustar, iaurt, ulei si sare.
- 2 cartofi
- 250 g sunca
- 2 morcovi
- 100 g porumb din conserva
- 1 castravete mare
- 2 rosii
- 2 oua
- 1 lingura cu mustar
- 100 ml iaurt
- 150 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Curăţă cartofii şi morcovii şi pune-i la fiert întregi, cu puţină sare. Când s-au fiert, scurge apa şi lasă-i la răcit. Pregăteşte sosul. Fierbe un ou şi amestecă gălbenuşul fiert cu cel nefiert, adaugă muştarul şi pasează, apoi toarnă ulei treptat. La final, pune iaurtul, linguriţă cu linguriţă şi sare.
Dă porumbul printr-un jet de apă, pune-l apoi într-un castron adânc. Curăţă castravetele de coajă şi toacă-l în cubuleţe, la fel procedează cu cartofii şi morcovii fierţi. Taie la fel şunca şi roşiile. Amestecă totul cu sosul de iaurt, potriveşte de sare şi dă la frigider o jumătate de oră înainte s-o serveşti.
Salată cu cartofi, sunca si sos de iaurt
Pofta buna!
Incoming search terms:
- salata italiana cu iaurt