Salata cu carne de pasare

Printeaza

Salata cu carne de pasare din: piept de pui, nuci, compot, suc de grapefruit, banana, oua, salata, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Salata cu carne de pasare

  • 1 piept de pui
  • 10 nuci
  • 1 cutie de compot de ananas
  • suc de grapefruit
  • 1 banană
  • 1 salată verde
  • 2 ouă fierte tari
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Ouăle fierte se zdrobesc cu o fur­culiţă şi se amestecă bine cu ulei, turnat treptat, şi sucul de grapefruit. Se sărează şi se piperează după gust, adăugându-se pieptul de pui, tăiat bucăţele.

In tăviţa pentru cuburi de gheaţă se toarnă suc de grapefruit şi se lasă în congelator.

Intr-o farfurie adâncă, se pun pe rând, peste salata verde, ruptă fâşii, carnea cu sosul în care s-a marinat timp de câteva ore, nucile mărunţite mediu, felii de ananas, tăiate în sferturi şi banana, tăiată rondele.

Se lasă timp de câteva minute, se adaugă cuburile de gheaţă (din zeama de grapefruit) şi se amestecă uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.