Salata cu carne de curcan, ghimbir si iaurt

Printeaza

Rupe 2 lipii în bucăţi şi prăjeşte-le într-o tigaie în care ai pus 2 linguri ulei de măsline. Pune-le într-un bol, apoi, în aceeaşi tigaie, sotează 1 vânătă tăiată cubuleţe, timp de 10 minute, până se înmoaie.

Amestecă bucăţile de lipii cu vânătă, 1 lingură de harissa, 250g de roşii cherry tăiate pe jumătate, 500g friptură de curcan gata făcută, ruptă în bucăţi, şi 100g de rucola. Amestecă bine. Presară seminţele de la 1 rodie, câteva frunze de mentă, apoi serveşte.

Salata_cu_carne_de_curcan_ghimbir_si_iaurt

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.