Salata cu branza

Printeaza

Salata cu branza

Ingrediente:

  • 200 g branzeturi diverse (Bergarder, Bavaria Blu, Edelpilz, Bierkase)
  • 1 salata verde create
  • 1 legatura de frunze de papadie
  • 200 g rosii cherry
  • Zeama de lamaie
  • 1 lingura de seminte de busuioc uscate
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • ulei de masline
  • 2 cepe rosii mari
  • 2 oua fierte

Mod de preparare:

Se spala si se taie salata si frunzele de papadie. Se taie cubulete branzeturile. Se spala si se taie in jumatati rosiile cherry. Se taie julienne ceapa si oualele.

Se amesteca toate intr-un castron. Se presara semintele de busuioc si oregano. Se stropeste cu ulei de masline si zeama de masline.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi va fi greu de gasit aceste tipuri de branzeturi, insa cred ca pot folosi si alte feluri de branza. Voi incerca salata de branza propusa de voi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.