Salată cu branza, pui si spanac

Printeaza

Salată cu branza, pui si spanac

Ingrediente:Salată cu branza, pui si spanac

  • 1/2 piept de pui fiert
  • 1/2 kg spanac
  • 3 roşii
  • 2 castraveţi
  • 1 ceapă mare uscată sau 1 legătură ceapă verde
  • 1 felie de telemea mai zvântată (uscată)
  • 2 ouă fierte tari
  • 1 legătură de pătrunjel sau mărar
  • sare
  • ulei
  • oţet de mere

 

Mod de preparare:

Speli bine pieptul de pui şi îl pui la fiert în apă rece. Speli frunzele de spanac, le îndepărtezi nervurile şi le tai fideluţă.

Speli şi tai felii roşiile şi castraveţii, toci ceapa şi le ames­teci cu spanacul.

Dezosezi pieptul de pui fiert, îl tai mărunt şi-l adaugi peste legume.

Tai ouăle felii şi telemeaua o razi şi le adaugi în salată împreună cu sare, ulei şi oţet de mere după gust. La sfârşit presari verdeaţa tăiată fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.