Salată cu brânză de capră

Printeaza

Salată cu brânză de capră din: branza feta, baton de paine, ulei de masline, suc de lamaie, mustar dijon, usturoi, frunze de salata, sare si piper.

Ingrediente:Salata_cu_brânza_de_capra

  • 100 g feta, preferabil rotunda
  • 1 baton de paine taiat felii
  • 40 ml ulei de masline
  • 10 ml suc de lamaie sau otet de vin alb
  • 10 g mustar Dijon
  • 1 catel de usturoi, pisat
  • 5 frunze de salata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge grill-ul la foc mare. Taie brânza în 4 rondele. Prăjeşte feliile de pâine pe ambele părţi, apoi pune brânza peste ele.Condimentează brânza cu piper negru, stropeşte-o cu puţin ulei de măsline, apoi las-o la grill pentru 2-3 minute.

Intre timp, amestecă muştarul, sucul de lămâie şi usturoiul cu uleiul de măsline rămas. Condimentează dressing-ul, apoi toarnă peste frunzele de salată. Aşază salata pe o farfurie şi pune deasupra pâinea prăjită cu brânză.

Salată cu brânză de capră

Salata_cu_brânza_de_capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.