Salata cu branza de capra si legume

Printeaza

Salata cu branza de capra si legume din: cuscus, zeama de lamaie, amestec de legume, pasta de ardei iute, branza de capra si frunze de rucola.

Ingrediente:Salata_cu_branza_de_capra_si_legume

  • 100 g cuscus
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 200 g amestec de legume facute la cuptor (ceapa, vinete, ardei, morcovi, pastarnac)
  • 1 lingura de pasta de ardei iute
  • 50 g branza de capra sau feta, faramitata
  • 1 mana frunze de rucola

 

Mod de preparare:

Pune cuşcuşul într-un bol, asezonează-l şi adaugă zeama de lămâie. Toarnă peste el 100 ml de apă fierbinte, acoperă-l cu folie alimentară şi lasă-l câteva minute să absoarbă tot lichidul. Amestecă uşor cuşcuşul, cu o furculiţă.

Tăvăleşte legumele coapte prin pasta de ardei iute, apoi adaugă-le peste cuşcuş. Presară brânza, frunzele de rucola şi amestecă bine.

Salata cu branza de capra si legume

Salata_cu_branza_de_capra_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.