Salata cu branza de capra si legume
PrinteazaSalata cu branza de capra si legume din: cuscus, zeama de lamaie, amestec de legume, pasta de ardei iute, branza de capra si frunze de rucola.
- 100 g cuscus
- zeama de la 1/2 lamaie
- 200 g amestec de legume facute la cuptor (ceapa, vinete, ardei, morcovi, pastarnac)
- 1 lingura de pasta de ardei iute
- 50 g branza de capra sau feta, faramitata
- 1 mana frunze de rucola
Mod de preparare:
Pune cuşcuşul într-un bol, asezonează-l şi adaugă zeama de lămâie. Toarnă peste el 100 ml de apă fierbinte, acoperă-l cu folie alimentară şi lasă-l câteva minute să absoarbă tot lichidul. Amestecă uşor cuşcuşul, cu o furculiţă.
Tăvăleşte legumele coapte prin pasta de ardei iute, apoi adaugă-le peste cuşcuş. Presară brânza, frunzele de rucola şi amestecă bine.
Salata cu branza de capra si legume
Pofta buna!