Salată coleslaw cu brânză şi chives

Printeaza

O reteta de salata coleslaw cu branza si chives din: varza, morcov, ceapa rosie, maioneza, iaurt, mustar de dijon, chives si cheddar.

Ingrediente:

  • 1 varză albă de aproximativ 400g
  • 1 morcov, ras pe răzătoarea mare
  • 1 ceapă roşie, tăiată în jumătate, apoi în felii subţiri
  • 3 linguri maioneză de bună calitate
  • 3 linguri de iaurt natural light
  • 1 linguriţă muştar de Dijon
  • 20g de chives
  • 100g de Cheddar, dat prin răzătoare

 

Mod de preparare:

Se taie varza în jumătate, apoi se taie în sferturi. Se înlătură mijlocul, apoi se taie în fâşii subţiri. Se aşază într-un bol mare. Se adaugă morcovul, ceapa, maioneza, iaurtul şi muştarul. Se rupe deasupra cea mai mare parte din chives.

Se amestecă salata bine cu mâinile, astfel încât sa se acopere toate legumele de dressing. Se asezonează, se acoperă şi se lasă la rece sau se serveşte presărată cu brânză şi restul de chives.

Salată coleslaw cu brânză şi chives

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.