Salata Coban

Printeaza

Salata Coban

Pe platou se pun în ordine: câteva frunze de racola, 2-3 roşii tăiate cubuleţe, 1 castravete cubuleţe, 1 ardei gras cubuleţe, 2 fire ceapă verde, 2 ridichi felii, 1/2 varză roşie tocată, 1 legătură pătrunjel tocat, boabe de rodie.

Se stropesc cu sucul de la o lămâie şi 3 linguri ulei de măsline. Pentru un plus de „Istanbul” se adaugă o linguriţă de sumac.

Salata Coban

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.